מידע
כותרת באנגלית:
CHEWO
קטגוריה:
נוצר:
עודכן:
קטגוריות מונחים

צ'או

תבלין אתיופי מרכזי. מורכב מתערובת של תבלינים שונים, טעמו חריף ומרקמו עדין. הצ'או הוא ציר בסיס ברוב מאכלי הקהילה האתיופית לעיתים אף נאכל ישירות מאנג'רה. ברוב בתי האב בישראל שמכינים אוכל אתיופי קיים את התבלין ומי שמכין אותו זו האם, הידע מועבר מאם לבת ואינו כתוב בספר בישול כלשהו. לא ניתן לכמת את המרכיבים השונים בה כי זו נמדדת לפי יד ועין. בהכנת רגילה של הצ'או נוצרת כמות גדולה שמספיקה לזמן רב בקירור, מדובר בין 10-15 ק"ג בהכנה אחת.
תגובות (0)
אולי יעניין אותך

Close